Autolaina heti tilille Lainaaheti.fi palvelusta

LainaaHeti.fi tarjoaa autolainaa jopa 60000€

Autoilun kustannukset ovat nousseet viime vuosina merkittävästi, joten moni on alkanut pohtimaan myös auton vuokraamista. Isoissa kaupungeissa voikin jo melko kätevästi vuokrata autoja vaikka vain kaupassa käydäkseen. Samalla moni on vaihtamassa myös vanhaa autoaan uudempaan, hybridiin tai täyssähköautoon. Varsinkin täyssähköautojen hinnat ovat korkeat, joten harvaa pääsee sellaista hankkimaan ilman lainaa.

Lainat kannattaa kilpailuttaa

Mikäli päädyt hakemaan uutta autoa varten lainaa, tulee lainan mukana (lähes) aina korko, joten auton ostaminen ilman lainaa on edullisempi vaihtoehto. Autolainaan voi kuulua myös muita kuluja, kuten tilinhoitomaksu. Moni päätyykin mieluummin säästämään rahat uutta autoa varten.

Nykyisin lainat on entistä helpompi myös kilpailuttaa. Kilpailuttaminen onnistuu netissä, jossa voi vertailla myös vuokra-autojen hintoja. Esimerkiksi LainaaHeti.fi-sivusto tarjoaa mahdollisuuden kilpailuttaa lainatarjoukset. Saadut lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja tarjousten saamiseksi onkin annettava omat taustatietonsa.   

Autolainoja tarjoavat suurten pankkien lisäksi myös monet pienemmät rahoitusyhtiöt, joten kilpailuttamalla voi hyvinkin löytää lisää itselle sopivia lainatarjouksia ja lainanantajia. Moni näistä yhtiöistä on vähemmän tunnettuja monille suomalaisille.

Lainatarjousten vertailu ei ole hankalaa

Moni suomalainen hakee lainansa aina samasta yhtiöstä, varsinkin siitä pankista, jonka kautta hoitaa muutenkin raha-asiansa. Varsinkin jos on iso asuntolaina takaisinmaksettavana, moni keskittää kaikki lainansa sitten samalle taholle. Tämä on ihan normaalia käytöstä, mutta siinä voi myös menettää kaikista parhaimmat tarjoukset.

Autolainojen kesken pankit käyvät myös keskenään kisaa korkojen kanssa houkutellakseen lisää lainanottajia. Tämä onkin kuluttajien näkökulmasta hyvä asia, sillä se saa korot pysymään alhaisella tasolla. Moni pienempi rahoitusyhtiö saattaa kuitenkin tarjota autolainaa vieläkin edullisemmin, ja tällaiset tarjoukset jäävät monilta näkemättä.

Autolainojen vertailu ei onneksi ole vaikeaa. Tärkeintä on seurata ruudulla näkyviä ohjeita ja täyttää lainahakemus huolella. Hakemuksessa kysytään muun muassa tuloista, ja ilman minkäänlaisia tuloja ei varmasti myöskään lainaa ole saatavissa.

Mihin riittää 60000€ autolaina?

Lainaaheti.fin kautta voi hakea autolainaa korkeintaan 60000€. Sillä saa nykyisin pakasta vedetyn täyssähköautonkin, varsinkin jos on valmis tinkimään automerkistä. Nykyisin moni valitsee sähköllä kulkevan katumaasturin, sillä niillä ajaminen on takavuosia taloudellisempaa.

Autot ovat kehittyneet viimeisen 10 vuoden aikana enemmän kuin moni autoihin perehtymätön uskookaan. Uudet autot muistuttavat monien mielestä jo lähes avaruussukkuloita ja niissä on paljon ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa. Peruuttaminen ja kaistanvaihto esimerkiksi onnistuvat helpommin uuden teknologian ansiosta.

Uusissa autoissa voi olla tarjolla myös vakionopeuden säätö, joka ottaa liikenteen huomioon. Näin ollen auto automaattisesti hiljentää vauhtia, jos joku auto esimerkiksi tulee eteen. Ja toisaalta, kun kaista näyttää taas vapaalta, auto osaa automaattisesti kiihdyttää asetettuun nopeuteen.

Todellinen vuosikorko ratkaisee

Suomalaiset ovat viime vuosina viisastuneet lainojen ottamisen suhteen. Moni on ajautunut ongelmiin korkeakorkoisten pikavippien kanssa, mutta onneksi tähän on hiljalleen tulossa muutossa. Myös valtiovallan toimesta tartuttiin tähän ongelmaan ja yksinkertaisesti tiedostus asiasta on korjannut asiaa myös.

Autolainaakin saatetaan mainostaa alhaisella korolla, mutta nimelliskoron sijaan ratkaisevaa on todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut (pois lukien esimerkiksi myöhästymismaksut ja muut laiminlyöntikulut). Siksi se on paras mittari tarkasteltaessa eri yhtiöiden lainatarjouksia ja siksi siihen kannattaa kiinnittää aina huomiota.

Autolainan todellinen vuosikorko voi joskus yllättää, koska se voi olla huomattavasti suurempi kuin mainostettu nimelliskorko. Kukaan ei halua maksaa lainastaan liikaa ja onneksi lainanantajat ovat nykyisin jo lainsäädännön sanelemanakin tarkkoja siitä, etteivät markkinoi lainojaan harhaanjohtavasti. LainaaHeti.fin kautta saatavat lainatarjoukset ovat keskenään helposti vertailukelpoisia, eikä mitään kulut tule asiakkaalle yllätyksenä. Tämä onkin yksi syy lisää käyttää lainojen kilpailutukseen erikoistuneita sivustoja.

Ajankohtaisia tarjouksia

Netissä on paljon tietoa autolainoista ja muista lainapalveluista. Ongelmana näissä toisinaan on se, että jos joku kertoo esimerkiksi blogissaan ja vlogissaan, että mistä kannattaa nyt ottaa autolaina ja millä korolla sen saa, tieto voi olla vanhentunutta jo kuukauden päästä.

Mikäli siis perehdyt autolainojen korkoihin ja kuluihin blogeihin tutustumalla ja videoita katsomalla, kannattaa tarkistaa myös päivämäärä, milloin sisältö on päivitetty. Lainaaheti.fi ei paljasta lainojen lopullisia korkoja etusivullaan, vaan ajan tasalla olevat korot ja kulut lasketaan lainanhakijan tietojen perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *